Προς το παρόν μένει Φένλο ο Γιακουμάκης

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 13:26
UPD:13:28
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα βρει τον Γιώργο Γιακουμάκη ακόμη παίκτη της Φένλο, εκτιμά ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Σταν Φαλκς.

Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός, που μετρά 20 γκολ σε 19 αγώνες, μπορεί να μεταγραφεί ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου, οπότε και κλείνει το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Να σημειωθεί πως ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που έφτασε τα 20 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα μετά από 19 αγωνιστικές ήταν ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι της Αϊντχόφεν, την περίοδο 1999-2000.

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο Γιακουμάκης να μείνει μαζί μας. Και ελπίζω ότι θα παραμείνει», δήλωσε ο Φαλκς στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.

«Υπάρχει ενδιαφέρον γι΄ αυτόν, αλλά θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον και για εμάς ως σύλλογος και για τον ίδιο τον Γιακουμάκη. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει τίποτα που να ενδιαφέρει και τους δύο. Ο Γιακουμάκης είναι ρεαλιστής, γνωρίζει ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές γι αυτόν το καλοκαίρι», πρόσθεσε.

Ο Γιακουμάκης αποκτήθηκε από τη Φένλο το περασμένο καλοκαίρι ερχόμενος από την ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια

«Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα σκοράρει τόσο πολύ. Εάν βασίζατε τις προβλέψεις μόνο στη στατιστική του, δεν θα το καταφέρνατε. Αλλά κοιτάμε κι άλλα πράγματα. Ψάχναμε έναν επιθετικό που θα ήθελε να σηκώσει τα μανίκια και να παίξει για την ομάδα και είδαμε αυτές τις ιδιότητες στον Γιακουμάκη», υπογράμμισε ο Φαλκς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις