Μάνατζερ του Μπενζεμά: «Θέμα χρόνου η επιστροφή του στη Λιόν»

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 10:10
UPD:10:12
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Θέμα χρόνου θεωρεί την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Λιόν ο εκπρόσωπος του Γάλλου στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καρίμ Τζαζιρί «άναψε φωτιές» στη «Βασίλισσα» με τις δηλώσεις που έκανε για το μέλλον του 33χρονου επιθετικού, αποκαλύπτοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στους «Λιονέ» για να κλείσει εκεί την καριέρα του.

«Υπάρχουν τα πάντα στη Λιόν για τον Καρίμ. Δεν θέλει να επιστρέψει και να μην βρίσκεται στην κατάλληλη φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Είναι προβληματισμένος, διότι σκέφτεται να φύγει από τον κορυφαίο σύλλογο του κόσμου και να επιστρέψει στη Λιόν. Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό. Όνειρό του είναι να επιστρέψει εκεί και να κάνει υπέροχα πράγματα. Το να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στο πλευρό των νεότερων ποδοσφαιριστών, θα είναι μαγικό», επισήμανε ο Τζαζιρί.

Το συμβόλαιο του Μπενζεμά με τους «μερένγκες» τελειώνει το καλοκαίρι του 2022. Την τρέχουσα σεζόν έχει πετύχει 10 γκολ κι έχει δώσει 5 ασίστ σε 17 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ρεάλ, ενώ από το 2009 που βρίσκεται στη Μαδρίτη, μετράει 264 γκολ και 140 ασίστ σε 537 αγώνες.

Με την Ρεάλ έχει πανηγυρίσει τα πάντα, μεταξύ άλλων, τέσσερα Champions League, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας και δύο Copa del Rey.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις