«Σαρώνει» (και) την Μπενφίκα ο κορωνοϊός

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 13:47
UPD:13:50
EPA/JOSE SENA GOULAO
A- A A+

Αριθμό, που ίσως και ν΄ αποτελεί ρεκόρ στα μέχρι τώρα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν καταγραφεί επίσημα σε ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, ανακοίνωσε η Μπενφίκα.

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις... αλλά συνολικά 17 άνθρωποι που ανήκουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Λισαβόνας έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν το περασμένο Σάββατο (16/01). Οι «αετοί» αναμένουν την απόφαση των αρχών για το αν θα συνεχίσουν ν΄ αγωνίζονται ή, ολόκληρη η ομάδα θα μπει σε καραντίνα για τις προσεχείς δύο εβδομάδες.

Η εφημερίδα A Bola αναφέρει ότι ονόματα δεν έχουν δοθεί στη  δημοσιότητα, ωστόσο, ως γνωστό στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας αγωνίζονται οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέας Σάμαρης.

«Η Μπενφίκα ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν από το Σάββατο στο Seixal, 17 νέες περιπτώσεις COVID-19 εντοπίστηκαν μεταξύ του προσωπικού, της τεχνικής ομάδας και των παικτών.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα, για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και της σωματικής ακεραιότητας των αθλητών που εμπλέκονται, η Μπενφίκα παραπέμπει στη Γενική Διεύθυνση Υγείας την απόφαση για την συμμετοχή της στους αγώνες τις επόμενες 14 ημέρες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις