Γιουβέντους: Θετικός στον κορωνοϊό ο Άλεξ Σάντρο

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 21:02
UPD:21:04
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Άλεξ Σάντρο όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα (4/01) η Γιουβέντους.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός υποβλήξθηκε σε έκτακτο έλεγχο μετά από ήπια συμπτώματα που εμφάνισε και το αποτέλεσμα έδειξεξε πως έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

Ο 29χρονος αριστερός φουλ μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά χθες (3/1) στην εντός έδρας νίκη της «Μεγάλης Κυρίας» επί της Ουντινέζε με 4-1, τέθηκε αμέσως σε 10ήμερη  καραντίνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Τορίνου.

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει, πως έπειτα από την εμφάνιση ελαφρών συμπτωμάτων, ο Άλεξ Σάντρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως είναι θετικός στην Covid-19.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφή με τις υγειονομικές αρχές για να καθορίσει μια αποτελεσματική εφαρμογή των πρωτοκόλλων που απαιτούνται για τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της «Βέκια Σινιόρα».

Η «Γιούβε» θ΄ αντιμετωπίσει την Τετάρτη (6/1) την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» χωρίς τον Βραζιλιάνο άσο, στην προσπάθειά της να μειώσει την απόσταση των 10 βαθμών που τη χωρίζει απ’ τους «ροσεονέρι» και την κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις