Σε κλινική απεξάρτησης ο Μαραντόνα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 18:27
UPD:18:28
REUTERS/AGUSTIN MARCARIAN
A- A A+

Ο «Γολγοθάς» του Ντιέγκο Μαραντόνα με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει θα συνεχιστεί, καθώς όπως έκανε γνωστό στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, ο Αργεντινός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ναι μεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας (11/11), ωστόσο, δε, θα μεταβεί απευθείας σε κλινική απεξάρτησης όπου θα του δοθεί η κατάλληλη αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ.

Ο Ντιεγκίτο υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του πριν από 8 ημέρες κι εν συνεχεία έμεινε περισσότερο χρόνο στο νοσοκομείο από τις αρχικές προβλέψεις, εξαιτίας των συμπτωμάτων στέρησης που παρουσίασε από την κατάχρηση αλκοόλ.

Ο Μόρλα επισήμανε ότι ο 60χρονος προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα θα φύγει από το νοσοκομείο και θα οδηγηθεί σε κέντρο απεξάρτησης, όπου θα έχουν πρόσβαση ελάχιστα άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

«Ο Ντιέγκο είναι καλά και θέλει να ακολουθήσει την αγωγή που απαιτείται. Είναι προγραμματισμένο να φύγει εντός της ημέρας από το νοσοκομείο» υποστήριξε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μόρλα έξω από την κλινική όπου βρίσκεται τώρα ο Μαραντόνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις