Θετικοί στον κορωνοϊό οι ομοσπονδιακοί προπονητές των εθνικών ομάδων Σουηδίας και Ουγγαρίας

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 16:25
UPD:16:29
EPA/JOSE SENA GOULAO

Ο προπονητής των Σκανδιναβών Γιάνε Άντερσον έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

A- A A+

Δύο ομοσπονδιακοί προπονητές, της Σουηδίας και της Ουγγαρίας, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων των ομάδων τους στο Nations League, αλλά και στα play off του Euro 2020.

Η σουηδική ομοσπονδόα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/11) ότι ο προπονητής των Σκανδιναβών Γιάνε Άντερσον έχει προσβληθεί από τον Covid-19, λίγες ώρες πριν το φιλικό ματς με την Δανία.

«Αισθάνεται καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα παραμείνει απομονωμένος στο σπίτι» ανέφερε σε δήλωσή του ο γιατρός της εθνικής, Άντερς Βαλεντίν.

Η ομοσπονδία πρόσθεσε ακόμη ότι ο Άντερσον έχει τεθεί σε απομόνωση από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, αφού ένα στενό μέλος της οικογένειάς του βρέθηκε θετικό στον ιό.

Νωρίτερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουγγαρίας είχε ανακοινώσει ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μάρκο Ρόσι, αποτελεί ένα από τα εκατομμύρια «θύματα» του κορωνοϊού.

Τέθηκε αμέσως σε απομίνωση, ένα 24ωρο πριν από τον κρίσιμο πρώτο αγώνα πλέι-οφ του Euro 2020 με την Ισλανδία.

«Μετά από αρκετές αρνητικές εξετάσεις, το τελευταίο τεστ του Μάρκο Ρόσι ήταν θετικό» ανέφερε στο Twitter η ουγγρική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και πρόσθεσε: «Αμέσως τέθηκε σε καραντίνα μακριά από τους παίκτες και το υπόλοιπο προσωπικό της εθνικής ομάδας».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις