Στον Ολυμπιακό και ο Βινάγκρε

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 20:12
UPD:22:10
www.olympiacos.org/
A- A A+

Λίγη ώρα μετά τον Μπρούμα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή ακραίου (αριστερού) αμυντικού Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο Βινάγκρε αποκτήθηκε δανεικός από τη Γουλβς, ενώ στη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τους «λύκους» υπάρχει ρήτρα απόκτησής του για το καλοκαίρι του 2021, η οποία ορίστηκε στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Πέρυσι, ο 21χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής κατέγραψε 33 συμμετοχές με τη Γουλβς, σε Premier League, Κύπελλο Αγγλίας και Europa League, παίζοντας μάλιστα και στους δύο αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς.

Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999 ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.

Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του.

Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις