«Σεισμός» Μέσι στην Μπαρτσελόνα, πρόταση μομφής για Μπαρτομέου

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 13:23
UPD:20:44
REUTERS/Albert Gea
A- A A+

Μετά την εντυπωσιακή απόφαση του Λέο Μέσι να αποστείλει με φαξ στη Βαρκελώνη το αίτημα για πρόωρη λύση του συμβολαίου του κι ενώ όλοι περιμένουν τον πρωταθλητή να εκφράσει τη γνώμη του, μεταξύ Ισπανίας και Αργεντινής υπάρχουν πολλές φήμες και πρωτοβουλίες σχετικά με το μέλλον του «ψύλλου», αλλά και του συλλόγου.

Από την άποψη αυτή, μια επίσημη πράξη προήλθε από έναν από τους υποψηφίους της προεδρίας των «μπλαουγκράνα», τον Τζόρντι Φαρέ, ο οποίος παρουσίασε πρόταση μομφής κατά του νυν προέδρου, Γιόσεπ Μπαρτομένου -ο οποίος, ωστόσο, δεν φαίνεται πρόθυμος να παραιτηθεί- και ζητά την παραίτησή του, καθώς και του διοικητικού συμβουλίου.

Πολλοί είναι πεπεισμένοι, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ότι μια ταχεία αλλαγή στην κεφαλή του συλλόγου θα μπορούσε να οδηγήσει τον Μέσι να επανεξετάσει τη θέση του.

Το διοικητικό συμβούλιο, εν τω μεταξύ, γνωρίζει ότι η δράση του παίκτη, παρότι οι προτεινόμενοι όροι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί, δημιουργεί κάτι σαν τετελεσμένο και, σύμφωνα με τη Marca, ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί για να βρει μια συμφωνία για την έξοδο του παίκτη, η οποία θεωρείται αναπόφευκτη.

Όσον αφορά τον προορισμό του Μέσι μετά το τραυματικό διαζύγιο, η αργεντίνικη εφημερίδα Olè προκρίνει την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου ο Νεϊμάρ και ο Ντι Μαρία περιμένουν τον παίκτη.

Πάντα στο εξωτερικό, ωστόσο, γίνεται λόγος επίσης για ένα τηλεφώνημα από τον Μέσι προς τον Γκουαρντιόλα προκειμένου να διερευνήσει το έδαφος για μια πιθανή δέσμευση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις