Ένταση παικτών και Σετιέν στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 12:26
UPD:12:32
EPA/LAVANDEIRA JR
A- A A+

Μεγαλώνει η ένταση στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα, συνεπεία της αδυναμίας των «μπλαουγκράνα» στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, που μπορεί να τους κοστίσει τον τίτλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα Marca και Mundo Deportivo, μετά τον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Θέλτα στο Βίγκο, στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα» υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των «αστέρων» του συλλόγου και του προπονητή Κίκε Σετιέν.

Ύστερα από την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου (2-2) και τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης χθες στη Βαρκελώνη (1-0 την Εσπανιόλ), η Μπαρτσελόνα βρέθηκε ξαφνικά στο -2 από την κορυφή της κατάταξης.

Σύμφωνα με τις προαναφερόμενες ισπανικές εφημερίδες, τα λόγια του Λουίς Σουάρες στο τέλος της συνάντησης του Βίγκο υπογράμμισαν μια τεταμένη ατμόσφαιρα με τον Ισπανό τεχνικό.

«Ο προπονητής χρειάζεται ακριβώς για να αναλύει και να επιλύει κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός, στοχεύοντας απευθείας στον Σετιέν.

Γεγονός είναι ότι στα καταλανικά αποδυτήρια υπάρχει ήδη μια έντονη συζήτηση για τις τακτικές επιλογές του τεχνικού της ομάδας. Η Μπαρτσελόνα πετά συνεχώς βαθμούς, η Ρεάλ νικά και η εσωστρέφεια αυξάνεται...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις