Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 22:45
UPD:22:48
EPA/Cath Ivill/NMC/Pool

epa08513136 Manchester United players celebrate their 2-1 lead during the English FA Cup quarter final soccer match between Norwich City and Manchester United in Norwich, Britain, 27 June 2020. EPA/Cath Ivill/NMC/Pool EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

A- A A+

Το γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ στο 118΄ της παράτασης έστειλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «μπέμπηδες» τα βρήκαν... σκούρα στο «Κάροου Ρόουντ», αλλά τελικά επιβλήθηκαν με 2-1 της ουραγού της Premier League, Νόριτς και συνεχίζουν στη διοργάνωση. 

Στο 51΄ ο Ιγκάλο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με τον Κάντγουελ στο 75΄. Στη συνέχεια... αμύνθηκαν μέχρις εσχάτων, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Κλόζε στο 89΄ και κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση.

Εκεί, όπου δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωσή της, ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», Χάρι Μαγκουάιρ, με κοντινή προβολή σε γύρισμα του Μαρσιάλ πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τη Γιουνάιτεντ και την έστειλε στην τετράδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις