Απολύθηκε από την Εσπανιόλ ο Αμπελάρδο, στην θέση του ο Ρουφέτε

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 14:08
UPD:14:29
RCD Espanyol de Barcelona/Facebook
A- A A+

Οι δύο σερί ήττες από Λεβάντε και Μπέτις έκαναν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της παραμονής στην LaLiga για την Εσπανιόλ.

Η διοίκηση αποφάσισε να παίξει το «τελευταίο της χαρτί» για να «σωθεί» η χρονιά, δίνοντας τέλος στη συνεργασία της με τον Αμπελάδρο Φερνάντες, όπως μετέδωσε η Marca. 

Η ομάδα της Βαρκελώνης βρίσκεται στο -8 από τη σωτηρία (Εϊμπάρ), ενώ απομένουν 7 αγωνιστικές για το φινάλε και στο κυνήγι του... θαύματος θα πορευθεί με τον Ρουφέτε, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο στην αυριανή (28/06) εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξαφνικά παρελθόν από την Εσπανιόλ αποτελεί από σήμερα, ο Αμπελάρδο Φερνάντες. Αιτία οι δύο ήττες στα τελευταία παιχνίδια του συλλόγου της Βαρκελώνης, από Λεβάντε και Μπέτις, που έκαναν πλέον εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορίας.

Ο απερχόμενος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου. Έκανε ντεμπούτο τον Ιανουάριο εναντίον της Μπαρτσελόνα κι από τότε σε 13 αγώνες στην LaLiga η ομάδα του συγκέντρωσε μόλις 14 βαθμούς.

Ο Ρουφέτε γίνεται ο 4ος προπονητής της Εσπανιόλ στην τρέχουσα περίοδο, αφού πριν από τον Αμπελάρδο είχαν προηγηθεί οι Νταβίντ Γκαγιέγκο και Ματσίν.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις