Κέρκυρα: Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στη σύλληψη του 51χρονου βαρυποινίτη

Είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στο νησί
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 21:06
UPD:21:23
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Αξιωματικοι της Ασφάλειας ερευνούν τις διασυνδέσεις του 51χρονου Βούλγαρου, που συνελήφθη στην Κέρκυρα, με μέλη του οργανωμένου εγκλήματος που ενδεχομένως να είχε αναπτύξει  τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στη Ναυτεμπορικη ανώτεροι αξιωματικοι της ΕΛ.ΑΣ ο βαρυποινίτης κακοποιός διέμενε και δραστηροποιούταν στο νησι των Φαίακων με πλαστά στοιχεία ταυτότητας.  Ωστόσο οι Έλληνες αστυνομικοί οι οποίοι τον είχαν θέσει τους τελευταίους μήνες υπό διακριτική αλλα καθημερινή παρακολουθηση κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από τη σύγκριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του.

Ο φυγόποινος βαρυποινίτης είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κέρκυρα και είχε ανοίξει κατάστημα σιδηρικών. Ηταν αλουμινάς στο επάγγελμα.

Επίσης, εκτός από το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του από την έρευνα των διωκτικών αρχών πρόεκυψε οτι κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί έπειτα από αστυνομική επιχειρηση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομη της ειδικής ομάδας της ΕΚΑΜ , με βαρύ οπλισμό στην κατοχή του.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή