Η απάντηση του βουλευτή Α. Πάτση στο δημοσίευμα του Documento

Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 13:30
UPD:16:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ
A- A A+

Για στοχοποίησή του και προσπάθεια σπίλωσης της επαγγελματικής και πολιτικής σταδιοδρομίας του από την εφημερίδα Documento κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Πάτσης και ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που αφορά στο πρόσωπο μου, επιχειρεί χωρίς καμία τεκμηρίωση να με συκοφαντήσει και να σπιλώσει την επαγγελματική και πολιτική διαδρομή μου.  Ο σκοπός του υποτιθέμενου ρεπορτάζ είναι - κατά την προσφιλή τακτική του εντύπου - να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα και να δημιουργήσει, ανεπιτυχώς βεβαίως, εντυπώσεις» αναφέρει ο κ. Πάτσης και προσθέτει:

«Η στοχοποίηση μου από τον κ. Βαξεβάνη αποτελεί τίτλο τιμής και για μένα αλλά και πυξίδα πως βρίσκομαι στον σωστό δρόμο. Είναι αυτονόητο πως θα προσφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη, από όπου ο κ. Βαξεβάνης θα πάρει και τις απαντήσεις που αναζητά».

Το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ο κ. Πάτσης έχει τον τίτλο «Ο βουλευτής που «ξέχασε» 5 επιχειρήσεις και μία επένδυση ενός εκατομμυρίου».  

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή