Ντελ Μπόσκε: Μεγάλος παίκτης αλλά όχι καλό παράδειγμα ο Νεϊμάρ

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 13:02
UPD:13:05
EPA/STR
A- A A+

Το ποδόσφαιρο σταματά, τα όνειρα των οπαδών του όχι... Στην Ισπανία, η εφημερίδα Mundo Deportivo ζήτησε από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να γνωμοδοτήσει για μια ενδεχόμενη επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

«Είναι δύσκολο παιδί. Για μένα, δεν αποτελεί καλό παράδειγμα», ήταν η απάντηση. «Τον θεωρώ εξαιρετικό παίκτη. Αν μου ζητάτε να σας πω τα πέντε κορυφαία στον κόσμο, είναι σίγουρα στη λίστα μου. Αλλά στο γήπεδο προσπαθεί να εξαπατήσει, προσποιείται πολύ και έπειτα, ο τρόπος που έφυγε από την Μπαρτσελόνα... ».

Πολλοί πρώην συμπαίκτες ζητούν την επιστροφή του, «αλλά οι ομάδες πρέπει να αποφασίσουν με ποιον θα υπογράψουν και με ποιον όχι. Δεν πρέπει να δίνουν προσοχή σε ό, τι λένε οι παίκτες, γι΄ αυτό υπάρχουν οι αθλητικοί και οι τεχνικοί διευθυντές», πρόσθεσε ο Ντελ Μπόσκε.

Για να συμπληρώσει ο πρώην ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Ισπανίας: «Χωρίς να ξεχνάμε ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μιλήσει άσχημα για έναν συνάδελφό του ο οποίος ήταν και συμπαίκτης του. Δεν θυμάμαι κανέναν που να το έκανε».

Ο Ντελ Μπόσκε μίλησε επίσης για την υποψηφιότητα του ΊΚερ Κασίγιας για την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

«Οι παίκτες, όταν τελειώνουν τη σταδιοδρομία τους, κοιτάζουν γύρω τους και πολλοί παραμένουν δεμένοι με τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μερικοί θέλουν να είναι ηγέτες», υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις