Πέμπτος στα πλέι οφ ο ΟΦΗ, ετοιμάζεται για Ευρώπη

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 21:28
UPD:21:30
Eurokinissi Sports/ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο ΟΦΗ είναι η έκτη ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κι εκείνη που θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ της Super League, μετά την εύκολη νίκη του με 3-0 επί της Λαμίας στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής 

Οι Κρήτες ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση τερματίζοντας στην πέμπτη θέση της κατάταξης και αν δεν υπάρξει αλλαγή στο θέμα της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από την UEFA «ξεσκονίζουν» τα διαβατήριά τους, καθώς εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από 20 χρόνια!

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Φιγκεϊρέδο, από σέντρα του Τσιλιανίδη, άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή, πετυχαίνοντας το ένατο φετινό γκολ του, ενώ στο 9΄ ο Ναμπί με «κεραυνό» έξω από την περιοχή διπλασίασε.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Σεμέντο με ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και, πλέον, ο αγώνας έχασε κάθε ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίζουν στο ρελαντί, στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Επασί σταμάτησε δύο φορές τον Νέιρα και το τελευταίο διάστημα του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία, με τους φίλους του ΟΦΗ να στήνουν γιορτή στην εξέδρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις