Εντός έδρας αποστολές για τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκας

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 13:14
UPD:13:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ανεβασμένο αλλά και πληγωμένο από απουσίες Άρη, οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούν τον πάντα υπολογίσιμο Αστέρα Τρίπολης και οι «κιτρινόμαυροι», με αρκετά προβλήματα, θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ την ξεκούραστη, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο, ΑΕΛ.

Ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί ενισχυμένος απέναντι σε μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν δύο ποδοσφαιριστές που είναι κομβικοί για το παιχνίδι της ομάδας του: ο Φορτούνης, ύστερα από περίπου 6,5 μήνες μετά την επέμβαση στους χιαστούς και ο Γκιγιέρμε, ένα μήνα μετά τον τραυματισμό στην Τρίπολη.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, θα παραταχθεί απέναντι στους Αρκάδες στη «σκιά» της προχθεσινής παρουσίας του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου έδωσε εξηγήσεις στην καταγγελία του Ολυμπιακού για πολυϊδιοκτησία.

Ο «Δικέφαλος» είναι πάντως το φαβορί, όπως και η Ένωση απέναντι στους «βυσσινί», που πάντως είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

Ατρόμητος και Βόλος, μετά τις μονομαχίες τους για το Κύπελλο τίθενται εκ νέου αντιμέτωποι στο Περιστέρι, ενώ στο «Ξάνθη Arena» θα γίνει μάχη για την εξάδα, ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναθηναϊκό.

Η ακριτική ομάδα τελεί από την Πέμπτη εν αναμονή της απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών της, απειλούμενη με τη βαρύτερη των ποινών, που είναι ο υποβιβασμός!

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

  • Ξάνθη - Παναθηναϊκός (15:00, ΕΡΤ)
  • ΑΕΚ - ΑΕΛ (17:15, NS2)
  • Ατρόμητος - Βόλος (17:15, ΕΡΤ)
  • ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (18:00, NS1)
  • Ολυμπιακός - Άρης (19:30, NS1)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις