Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις διακινητών αλλοδαπών έπειτα από καταδίωξη

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 13:09
UPD:13:13
www.rodiaki.gr
A- A A+

Στη σύλληψη δύο νεαρών έπειτα από καταδίωξη προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών οι οποίοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. φορτηγό που επέβαιναν οι αλλοδαποί συλληφθέντες, στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο των Κερδυλλίων. Ο οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι νεαροί 20 και 23 ετών, συνελήφθησαν σε παράπλευρη οδό στο ύψος Δερβενίου, όπου ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα λίγο πριν αυτό ακινητοποιηθεί και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με αποτέλεσμα το φορτηγό αυτοκίνητο να ολισθήσει και να προσκρούσει σε υπηρεσιακό όχημα.

Στον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά 12 αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή