Άνετα η Αλγερία στους «8» του Κόπα Άφρικα

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 00:07
UPD:00:09
REUTERS/SUMAYA HISHAM
A- A A+

Χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως εμπόδιο, η Αλγερία επικράτησε με 3-0 της Γουϊνέας, για την φάση των «16» του Κόπα Άφρικα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αυριανής (8/07) αναμέτρησης, ανάμεσα στην Γκάνα και στην Τυνησία.

Η ομάδα του Μπελμαντί επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν την έναρξη του ματς και ουσιαστικά «καθάρισε» τη νίκη-πρόκριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Ο Μπελαϊλί άνοιξε το σκορ στο 24΄, ενώ στο 57΄ ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ριγιάντ Μαχρέζ, πέτυχε το 2-0, για να βάλει «το κερασάκι στην τούρτα» ο Ουνάς στο 82ο λεπτό.

Νωρίτερα, η «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Μαδαγασκάρη, έκανε μία ακόμη υπέρβαση και μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι (4-2) επιβλήθηκε της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό (2-2 ο κανονικός αγώνας και η παράταση) και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στους προημιτελικούς του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στην Αίγυπτο.

Αντίπαλός της στην φάση των «8» θα είναι ο νικητής της αυριανής μάχης (8/07) ανάμεσα στο Μάλι και στην Ακτή Ελεφαντοστού.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις