Ενισχύθηκε με Πρόμες ο Άγιαξ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 22:57
UPD:23:03
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Στο δυναμικό του Άγιαξ ανήκει από σήμερα (24/06) ο Κουίνσι Πρόμες.

Ο 27χρονος Ολλανδός εξτρέμ «εξαργύρωσε» την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την Σεβίλη υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές της Eredivisie.

Οι διοικούντες τον Άγιαξ κατέβαλλαν στους Ανδαλουσιάνους το ποσό των 15.7 εκ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους επίτευξης στόχων η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 17 εκ. ευρώ.

Σε νεαρή ηλικία ο Πρόμες είχε περάσει τα τμήματα υποδομών του «Αίαντα», ωστόσο, στη συνέχεια μετακινήθηκε στ' αντίστοιχα των Χάαρλεμ και Τβέντε. Με την ομάδα του Ένσεντε έκανε ντεμπούτο στην επαγγελματική του καριέρα, όπου έμεινε μέχρι το 2013, ενώ για ένα διάστημα παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Εκτός της χώρας του βγήκε το 2014, όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 11 εκ. ευρώ. Στη ρωσική πρωτεύουσα έμεινε 5 χρόνια και τον Αύγουστο του 2018 εντάχθηκε στο δυναμικό της Σεβίλης έναντι 18.5 εκ. ευρώ. Την περσινή σεζόν πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε εννιά ασίστ σε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πρόμες αποτελεί το τέταρτο απόκτημα του Άγιαξ στην θερινή περίοδο. Έχουν υπογράψει ακόμη, ο 23χρονος Ρουμάνος μέσος, Ράζβαν Μάριν, από τη Σταντάρ Λιέγης (12 εκ. ευρώ), ο 21χρονος Αργεντινός αμυντικός Λισάντρο Μαρτίνες από την Ντεφένσα Χουστίσια (7 εκ. ευρώ) και ο 18χρονος Ολλανδός αμυντικός Κικ Πιέριε από τη Χέφενφεϊν, με 5 εκ. ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις