Φ. Γεννηματά: Κρεσέντο υποκρισίας τα tweets του Αλ. Τσίπρα για τον Ανδρέα

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 20:44
UPD:20:52
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για κρεσέντο υποκρισίας, εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, σχετικά με τα δύο tweets του με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Γνωρίζετε όλοι ότι στα πλαίσια του συνεδρίου μας οργανώσαμε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση αφιέρωμα στην ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου και στην προσφορά του, στην Ελλάδα αλλά και στην Δημοκρατική Παράταξη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με μεγάλο σεβασμό, μας εμπνέει, μας έμαθε να αγωνιζόμαστε για τη Δημοκρατία και τον Σοσιαλισμό, άλλαξε πραγματικά την Ελλάδα με το έργο του, δημιούργησε την μεσαία τάξη, έχτισε το κοινωνικό κράτος και το σύνθημα μήνυμα “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” απέκτησε πραγματικά περιεχόμενο.

Δεν μπορώ να μην κάνω μια αναφορά σήμερα στο tweet του κυρίου Τσίπρα το οποίο θα χαρακτηρίσω ως κρεσέντο υποκρισίας. Φαίνεται θυμήθηκε να αναφερθεί στον Ανδρέα Παπανδρέου γιατί το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκα στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν το 1989, το βρώμικο ’89» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twiter ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση σήμερα 23 χρόνων από τον θάνατό του, και έκανε και τη σύνδεση με την παρούσα πολιτική συγκυρία.

«Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου» αναφέρει στο πρώτο μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας και προσθέτει: «Η Αριστερά είχε πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους μαζί του. Η ιστορία έχει ήδη αποτιμήσει τους λόγους. Η αλήθεια πάντως είναι ότι κατάφερε να συσπειρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου».

Στο δεύτερο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου, απέναντι στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη, υπενθύμισε ότι ο λαός δεν μπορεί να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά και ότι η Ελλάδα ανήκει στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας. Στους μη προνομιούχους όπως έλεγε τότε, στους πολλούς, όπως θα λέγαμε σήμερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή