Copa America: Η Κολομβία «τιμώρησε» την Αργεντινή (2-0)

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 10:17
UPD:15:01
REUTERS/LUISA GONZALEZ

Γέρι Μίνα (13) και Χάμες Ροντρίγκεζ πανηγυρίζουν.

A- A A+

Σταματημό δεν έχει... ο κατήφορος για την Αργεντινή!

Μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας και την απογοητευτική παρουσία της «αλμπισελέστε» στη διοργάνωση, έρχεται το Copa Ameica να ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την... παρέα του Μέσι. 

Στο εναρκτήριο ματς του 2ου ομίλου, η Κολομβία «τιμώρησε» την... φλύαρη Αργεντινή με 2-0 και, πλέον, από πολύ νωρίς το συγκρότημα του Λιονέλ Σκαλόνι κινδυνεύει να αποχωρήσει πρόωρα από το τουρνουά.

Οι «καφετέρος» κατάφεραν με σωστή τακτική να εξουδετερώσουν τον Μέσι κι από κει και πέρα βρήκαν τον τρόπο στο φινάλε του ματς να σκοράρουν δύο φορές και να μπουν... με το καλημέρα σε «θέση οδηγού» για την πρόκριση στους προημιτελικούς του Copa America.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Αργεντινή στάθηκε άτυχη στο 47΄, με τον Παρέδες να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Οσπίνα.  Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Πετσέλα στο 59', όπως και την κεφαλιά του Οταμέντι στο 67'.

Από τη στιγμή που η Αργεντινή δεν κατάφερε να προηγηθεί στις φάσεις που είχε τις ευκαιρίες, στο 71΄ ο Μαρτίνες με φοβερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την Κολομβία, η οποία «σφράγισε» τη νίκη της πέντε λεπτά πριν το φινάλε με τον Ζαπάτα, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 81΄ αντί του Φαλκάο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις