Ο Σάουθγκέιτ δεν ενδιαφέρεται για τον πάγκο της Τσέλσι

Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 13:13
UPD:15:23
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουγκεϊτ, απέκλεισε ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Τσέλσι, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι φέρεται να πλησιάζει στην επιστροφή στη Serie A, με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Ο εκλέκτορας των «Τριών Λιονταριών», που υπέγραψε συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως το 2022 μετά την πορεία της Αγγλίας ως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αναδείχτηκε ως πιθανός αντικαταστάτης στο σενάριο κατά το οποίο ο πρώην προπονητής της Νάπολι αποχωρήσει από την Premier League.

Ο 48χρονος τεχνικός, ωστόσο, δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει σε επίπεδο συλλόγων, έχοντας προπονήσει για τελευταία φορά τη Μίντλεσμπρο το 2009, καθώς η Αγγλία προετοιμάζεται για το σημερινό «μικρό τελικό» του Nations League, απέναντι στην Ελβετία. 

«Όχι», δήλωσε ο Σάουθγκεϊτ στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν θα ενδιαφερόταν για τη δουλειά στην Τσέλσι. «Είμαι αφοσιωμένος στην Αγγλία, απλώς. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να φύγω από την Εθνική αυτή τη στιγμή, να αναλάβω οποιαδήποτε δουλειά», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις