Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Κουλιμπαλί

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 11:46
UPD:11:54
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Εδώ κι αρκετό καιρό ο παίκτης βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας τους κι όπως αποδεικνύεται δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθούν οι διαφορές που υπήρχαν, οπότε σε λίγες ημέρες ο δεξιός μπακ από το Μάλι θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- από το «τριφύλλι».

Με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, ο 29χρονος παίκτης γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει άλλο στον Παναθηναϊκό: «Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις.... Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα "πάλευα" και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου» ανέφερε αρχικά και κατέληξε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις