Μοιρασιά για Λαμία και ΑΕΚ

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 21:27
UPD:21:51
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν στο κοινό Λαμία και ΑΕΚ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και έληξε ισόπαλη 2-2.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά και πέτυχε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος συνεργάστηκε άψογα με τον Μπακασέτα από την αριστερή πλευρά και μετά το γύρισμα του τελευταίου σούταρε από διαγώνια θέση για το 0-1.

Προϊόντος του χρόνου η Λαμία ισορρόπησε και αφού στο 25΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπερτόλιο να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα, έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι του Μπαράλες στο 34΄, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μπακασέτα επί του Μπεχαράνο.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έφτασαν μάλιστα στην ανατροπή στο 53΄, όταν ύστερα από φάση διαρκείας, που ξεκίνησε με απόκρουση του Μπάρκα σε ψαλίδι του Καραμάνου, ο Τσόσιτς έδιωξε άτσαλα, ο Μπαράλες κοντρόλαρε με το στήθος και με δυνατό βολέ έγραψε το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε τον έλεγχο, βοηθούμενη και από την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων και στο 67΄, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Πόνσε, ο Μπογέ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και ισοφάρισε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, καθώς είχε μόλις μπει ως αλλαγή!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις