Ντέρμπι «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό στο -5

Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 10:24
UPD:10:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας εισέρχεται στην πιο καθοριστική καμπή του, αφού από τη 19η αγωνιστική -η αυλαία της οποίας άνοιξε χθες με δύο αναμετρήσεις- και ύστερα ακολουθούν παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο.

Τα φώτα αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον επίδοξο διάδοχό της, ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί στο φετινό πρωτάθλημα (17 νίκες, μία ισοπαλία) και αν καταφέρει να παραμείνει αλώβητος, καθίσταται μέγα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την πλευρά της, η Ένωση μόνο αδιάφορη δεν είναι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός του γοήτρου, που επιτείνεται μετά το «ψυχροπολεμικό» κλίμα μεταξύ των συλλόγων από την περυσινή διοργάνωση, οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν στη δεύτερη θέση.

Ακόμη και να μη νικήσει ο ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή έχει διαφορά 5 βαθμών από τον Ολυμπιακό, θα παραμείνει «αφεντικό» στην κούρσα, αφού την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την πειραϊκή ομάδα, που νίκησε εύκολα χθες τον Πανιώνιο με 4-0.

Ο Ατρόμητος, που παρουσιάζει αγωνιστική κάμψη με συνεχείς βαθμολογικές απώλειες, θα έχει δύσκολο έργο στη Λάρισα απέναντι στους αξιόμαχους «βυσσινί».

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού με στόχο το «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει σε πλεονεκτική θέση για την προνομιούχο 5η θέση, ενώ ο ανεβασμένος Άρης, είναι το λογικό φαβορί υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο -ουσιαστικά- υποβιβασμένος, Απόλλων Σμύρνης, φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αναζητεί βαθμούς για να αποφύγει περιπέτειες και σενάρια, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η συνάντηση ΟΦΗ-Ξάνθη.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου:

  • ΟΦΗ-Ξάνθη (15:00 – NOVA)
  • Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης (16:00 – ΕΡΤ)
  • Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (17:15 – NOVA)
  • ΑΕΛ-Ατρόμητος (17:15 – NOVA)
  • Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00 – ΕΡΤ)
  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30 – NOVA)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις