ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Στάση αναμονής για την ένσταση

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 13:13
UPD:13:15
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στάση αναμονής, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, στην πιθανότητα υποβολής ένστασης για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την Λαμία, τηρεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Προς το παρόν οι «πράσινοι» δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, για το αν πρόκειται να προσφύγουν και να ζητήσουν επανάληψη της αναμέτρησης, όπως έχουν το δικαίωμα να κάνουν, μετά το λάθος του διαιτητή Παπαπέτρου να μην επιτρέψει στις ομάδες να κάνουν 4η αλλαγή στη διάρκεια της παράτασης.

Η θέση του «τριφυλλιού» , που διέρρευσε το Σάββατο (26/01), αναφέρει ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια από την πλευρά της διοίκησης, ενώ παράλληλα διαψεύδει πως ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο νομικός σύμβουλος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ανέφεραν στο χθεσινό (25/01) συμβούλιο της Super League ότι η ΠΑΕ θα καταθέσει ένσταση.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, πάντως. Η υπόθεση άλλωστε, θα ξεκαθαρίσει άμεσα μιας και οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να προσφύγουν μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα (28/01).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις