Αήττητος ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 21:17
UPD:21:17
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται από τότε που ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας επιβεβαίωσε και στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Ατρόμητο, σε ματς που πήραν γεμάτο ανατροπές και κρίθηκε λίγο πριν το φινάλε του.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι φάνηκαν επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά στο δεύτερο πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις στον κόσμο που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το β’ μέρος. Στο 50’ ο Μάντσον από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Ενσικουλού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίδοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 69’ έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Μαρινάκης τροφοδότησε τον Μανά και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1. 

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Αργεντινός με βολίδα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι ανατρέποντας εντελώς τα δεδομένα. κι έκανε το 2-1. 

Το 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού έμεινε μέχρι το 83’ . Τότε ο Μούγιακιτς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κυριακίδη σε πλασέ του Κουλούρη και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Η ομάδα του Κάναντι έχασε την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στη 2η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και παρέμεινε για τρίτο ματς αήττητος. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις