Μαθήματα άνεσης από τη Citroen

Εισαγωγή στην κατηγορία Comfort Class με το νέο SUV C5 Aircross
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 14:58
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση 

Το μεγαλύτερο της παρέας Aircross, το C5, το είδαμε στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας και αποτελεί -το δίχως άλλο- το πληρέστερο SUV της Citroen, προσδίδοντας στη μάρκα μια ξεχωριστή δυναμική δημιουργώντας τη νέα κατηγορία των Comfort Class SUV.

Η τελευταία προσπάθεια της εταιρείας στον τομέα των μεγάλων του είδους ήταν το C-Crosser, που παρήχθη από τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία από τον Ιούλιο του 2007 έως τον Μάρτιο του 2013. Το C-Crosser λανσαρίστηκε στις 12 Ιουλίου 2007 -αντικαταστάθηκε το 2012 από το C4 Aircross- ταυτόχρονα με τα Mitsubishi Outlander και Peugeot 4007. Και τα τρία αυτά οχήματα εξελίχθηκαν από κοινού με βάση το Outlander. Στο νέο SUV Citroen C5 Aircross οι καινοτόμες αναρτήσεις Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε μια πραγματικά χαλαρωτική εμπειρία, χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των μοντέλων Citroen.

Στην καμπίνα των επιβατών, η «casual chic» αισθητική με τις πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης και τα τρία ανεξάρτητα, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα προσφέρουν ιδανικό περιβάλλον για τους επιβάτες. Επιπλέον, το τεχνολογικά άρτιο σύνολο του νέου SUV C5 Aircross επισφραγίζεται από μία σειρά βραβευμένων κινητήρων προδιαγραφών Euro 6.2, που ξεχωρίζουν τόσο για την απόδοσή τους όσο και για τη μειωμένη κατανάλωση και εκπομπή ρύπων.

Παράλληλα, οι κινητήρες βενζίνης με τους οποίους διατίθεται το νέο μοντέλο είναι οι 1.2 και 1.6 της «οικογένειας» PureTech με 130 και 180 ίππους και συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων συμπληρώνεται από τους 1.5 και 2.0 BlueHDi, με απόδοση 130 και 180 ίππους αντίστοιχα.  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή