Μύκονος: Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του πρώτου κλειστού γυμναστηρίου

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 16:27
UPD:16:31
A- A A+

Σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αποπεράτωση Κλειστού Γυμναστηρίου Μυκόνου» στην περιοχή Άνω Μερά, ύψους 1,48 εκατομμυρίων ευρώ πλέον ΦΠΑ, υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ εκπροσώπων της Intrakat και του δήμου Μυκόνου.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο που θα δώσει την δυνατότητα αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους της περιοχής, ενώ θα μπορεί να φιλοξενεί και διοργανώσεις ομαδικών αθλημάτων κλειστού χώρου.

Το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί για basket, volley, hand ball, καθώς και για την εκγύμναση ομάδων, ως προπονητικό κέντρο.

Το σύγχρονο αυτό αθλητικό γήπεδο θα έχει κερκίδες 300 θέσεων και θεωρείο δημοσιογραφικής κάλυψης αγώνων.

Θα διαθέτει όλους τους προβλεπόμενους από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού χώρους (αποδυτήρια, WC ομάδων και επισκεπτών, ιατρείο, χώρο αποθήκευσης οργάνων γυμναστικής κλπ), καθώς και κυλικείο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων-επισκεπτών.

Το δάπεδο του αθλητικού κέντρου θα είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIBA.

Το υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο του νησιού θα εξασφαλίζει την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε όλους τους χώρους.

Το έργο αυτό, πάγιο αίτημα δεκαετιών, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δημοτικούς πόρους.

Η επιλογή του αναδόχου έγινε κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, με 22 εταιρείες να καταθέτουν προσφορά. 

Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Είναι εισηγμένη από το 2001 στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης ΜΕΕΠ. Tο 2005 συγχωνεύθηκε με την εταιρεία μεταλλικών κατασκευών Intramet. Υλοποιεί σύγχρονα έργα υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στους τομείς των τεχνικών έργων (οικοδομικών-υποδομής), του περιβάλλοντος και των Α.Π.Ε., της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιακών υποδομών, της ενέργειας, των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, της αξιοποίησης ακινήτων και του φυσικού αερίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή