Super League: Σε Φάληρο και Λάρισα τα φώτα

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 13:15
UPD:13:16
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος, με την αρχή να γίνεται στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό (17:00, ΕΡΤ).

Οι Ακρίτες δεν έχουν στη διάθεσή τους τους Μπρίτο, Μελιόπουλο και Τζουρίτσκοβιτς, ενώ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πάουλο. 

Η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα (18:15, ΝS2) ψάχνοντας τη δεύτερη νίκη, την ώρα που οι «πράσινοι», παρά τα δύο τρίποντα έως τώρα, θα αναζητήσουν τους πρώτους βαθμούς τους, αφού με τις δύο επιτυχίες τους «ξεχρέωσαν» το -6.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τη Λαμία (20:00, ΕΡΤ), στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο του συλλόγου από τη Φθιώτιδα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη παρουσία του Μαστούρ, που πριν λίγα χρόνια είχε θεωρηθεί μεγάλο ταλέντο ως παίκτης της Μίλαν.

Η αυλαία της ημέρας θα κλείσει στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (20:30, NS2). Η πειραϊκή ομάδα, στο τρίτο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι της, θέλει να σημειώσει την τρίτη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να πάρει ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την Μπέτις.

Από την πλευρά τους οι Αρκάδες φτάνουν στο τέλος του δικού τους Γολγοθά, αφού στην πρεμιέρα έπαιξαν στην Τούμπα και τη 2η αγωνιστική με την ΑΕΚ εντός έδρας, χάνοντας σε αμφότερες τις περιπτώσεις 0-1 με πέναλτι που συζητήθηκαν πολύ...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις