Φορτισμένο κλίμα στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 16:05
UPD:16:09
Eurokinissi/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, θα μετακινηθεί πλέον στο υπουργείο Ναυτιλίας για να αναλάβει τη θέση του υπουργού.Στη θέση του κ. Κουβέλη ορίστηκε ο Παναγιώτης Ρήγας ως αναπληρωτής υπουργός και η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά ως υφυπουργός.
A- A A+

Πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγο, η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά τον ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος.

Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, θα μετακινηθεί πλέον στο υπουργείο Ναυτιλίας για να αναλάβει τη θέση του υπουργού.

Στη θέση του κ. Κουβέλη ορίστηκε ο Παναγιώτης Ρήγας ως αναπληρωτής υπουργός και η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά ως υφυπουργός.

Ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τον κ. Κουβέλη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν, ενώ από την πλευρά του ο νέος υπουργός Ναυτιλίας καλωσόρισε τον κ. Ρήγα και την κ. Κόλλια Τσαρουχά.

«Οι ευχές μου είναι στο νέο σας πόστο να έχετε την βοήθεια του Αγίου Νικολάου», τόνισε απευθυνόμενος στον Φώτη Κουβέλη ο Πάνος Καμμένος.

Το κλίμα κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν βαρύ, λόγω του θανάτου του επισμηναγού της Π.Α. Νικόλαου Βασιλείου.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή