Δ. Γιαννακόπουλος: Θα γίνει το ραντεβού, πληρώνει λίγα για ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 20:17
UPD:20:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗ
A- A A+

«Θα πάω στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό με τη διάθεση ότι αυτή η επένδυση είναι καλή για τον τόπο. Ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να προχωρήσει»: τάδε έφη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξή του στο Sport24 Radio 103.3.

Ένα ραντεβού που το προσδιόρισε για τα επόμενα 24ωρα, προσθέτοντας ότι «είναι για το καλό όλων αυτό. Είναι μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική πρωτοβουλία για το κομμάτι της ανάπτυξης, που τόσο κυνηγάει η χώρα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης υποστήριξε ότι «θα πρέπει όλα να βγουν στον αέρα και να τα μάθουμε όλοι, και να δούμε αν υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολέμιοι του πρότζεκτ. Καταλαβαίνουμε όλοι ποιοι έχουν οφέλη να υπογραφεί μια σύμβαση πριν από τη συμφωνία με το κονσόρτσιουμ».

Στις ίδιες δηλώσεις, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άφησε αιχμές κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, λέγοντας ότι «ο Παναθηναϊκός πληρώνει 660.000 ευρώ για τα λειτουργικά του κλειστού, η ΠΑΕ ΑΕΚ πληρώνει 273.000 ευρώ για τα λειτουργικά για το ανοιχτό. Μετά αναρωτιόμαστε πως γίνεται να έχει χρέη και ζημιές το ΟΑΚΑ. Αρκετά δόθηκαν στην ΑΕΚ ως δώρο!».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις