Σφαιρόπουλος: Έπαιξαν πολύ καλύτερα και το άξιζαν

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 23:13
UPD:23:16
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ζαλγκίρις Κάουνας στη σειρά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από το φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας.

«Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις, έπαιξαν πολύ καλύτερα σε όλη τη σειρά και το άξιζαν. Ήταν πολύ σημαντικό που χάσαμε το πλεονέκτημα. Σε αυτή την ατμόσφαιρα το προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει λόγος δεν είναι δικαιολογία, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς», σχολίασε.

«Λόγω απουσιών, δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Είχαμε στο πρώτο ματς τους τραυματισμούς των Μιλουτίνοβ και Μπόγρη. Αυτό αποδιοργάνωσε τη χημεία μας και τους ρόλους μας φυσικά δεν ήμασταν σε φόρμα. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου κι ειδικά από αυτούς που ήταν τραυματίες και έπαιξαν με την θέλησή τους και με ενέσεις. Θυσιάστηκαν για την ομάδα», συνέχισε.

Ερωτηθείς για το τί έκανε καλύτερα η Ζαλγκίρις και νίκησε πέντε φορές τον Ολυμπιακό φέτος, είπε: «Δεν θέλω να υποτιμήσω την Ζαλγκίρις, αλλά σε όλα τα ματς είχαμε τραυματισμούς. Θυμάμαι στο ματς της κανονικής διάρκειας, στο Κάουνας, που παίξαμε χωρίς τέσσερις. Αν έχεις μία ομάδα με 12-15 παίκτες και συνέχεια αφαιρείς κάποιους παίκτες, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις μία καλή ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις