Μπάσκετ: Απόφαση-βόμβα η Μακάμπι

Κυριακή, 08 Απριλίου 2018 17:24
UPD:17:28
INTIME SPORTS/EQ Images
A- A A+

Την απόφαση να αγωνίζεται με διαφορετική ομάδα στην Euroleague και με άλλη στο πρωτάθλημα του Ισραήλ ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από την ερχόμενη περίοδο η «ομάδα του λαού» θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ, με διαφορετικούς προπονητές εντός κι εκτός των συνόρων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση επιτίθεται στην ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ για τις αλλαγές που επιβάλλει στη νομοθεσία του εγχώριου πρωταθλήματος και ξεκαθαρίζει:

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ την επόμενη σεζόν (2018/2019), το ένα εκ των οποίων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ισραήλ και το άλλο στην Euroleague.

Κάθε ρόστερ θα έχει διαφορετικό προπονητικό σταφ με βασικό στόχο να είναι η ομάδα ανταγωνιστική με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.

Έπειτα από μία δεκαετία περιορισμών που εφαρμόζονται στο πρωτάθλημα Ισραήλ με μοναδικό σκοπό να επιβραδύνουν την Μακάμπι, έγινε μία ανάλυση του υπάρχοντος συστήματος.

Η ομάδα κατέληξε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη με τους υπάρχοντες περιορισμούς στο εθνικό πρωτάθλημα.

Ο συλλογός αποφάσισε ότι η Μακάμπι δεν μπορεί να παλεύει ως μποξέρ με δεμένα χέρια. Η διοίκηση αποφάσισε να χτίσει δύο διαφορετικά ρόστερ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις