Παναθηναϊκός: Συνάντηση με τον Γραμμένο είχε ο Κωνσταντίνου

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 15:27
UPD:15:40
INTIME SPORTS/VILLA

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος

A- A A+

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/03) ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Το θέμα που απασχόλησε τους δύο άνδρες ήταν αυτό της αδειοδότησης των «πρασίνων», με δεδομένο τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο.

Τα… μέτωπα είναι ανοικτά σε αρκετές κατευθύνσεις και προς το παρόν εμποδίζουν τους ανθρώπους της ΠΑΕ να αισιοδοξούν για άμεση επίλυσή τους.

Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση των δύο ανδρών, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ζήτησε από τον «ισχυρό άνδρα» της Ομοσπονδίας να ενημερωθεί αναφορικά με τις προθέσεις της ΕΠΟ για το φλέγον θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με τον υποβιβασμό στην Football League.

Από την πλευρά της ΕΠΟ έγινε γνωστό στο «τριφύλλι» ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει η διάταξη με την τριετή περίοδο χάριτος, που υπάρχει στο άρθρο 57 της UEFA, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ζητά μια μικρή παράταση στην προθεσμία κατάθεσης του φακέλου, που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Εάν δεν βρεθεί άμεσα μία λύση, οτιδήποτε κι αν γίνει μετά την 1η Απριλίου θα είναι ουσιαστικά ως... μη γενόμενο για τους «πράσινους», που επιδιώκουν να εξασφαλίσουν μία προθεσμία προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση με τα χρέη που κοντεύουν να «πνίξουν» τον σύλλογο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις