Super League: Πέρασε και από τη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 21:32
UPD:21:34
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ πλησίασε ακόμη λίγο στον τίτλο του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του στη Λαμία επί της ομώνυμης ομάδας με 2-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Το μακεδονικό συγκρότημα μετρά, πλέον, 12 συνεχή θετικά αποτελέσματα στη Super League, αφού είχε χάσει για τελευταία φορά στις 5 Νοεμβρίου 2017, στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Με τους τρεις βαθμούς ο «Δικέφαλος» του Ρασβάν Λουτσέσκου έφτασε στους 52 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την ΑΕΚ που υποδέχεται αύριο την Ξάνθη.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο 23΄, όταν από κόρνερ του Πέλκα η μπάλα βρήκε στο σώμα του Βαρέλα κι άλλαξε πορεία, αλλά ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση, για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια με το παιχνίδι στο 0-0.

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση και κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Πέλκα, στο 56ο λεπτό.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ διπλασίασε με το τέρμα που του επέτρεψε να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν ο Ασίγκμπα δεν έδιωξε σωστά την μπάλα κι ο Μαουρίτσιο, επίσης με κεφαλιά, «έγραψε» το 0-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις