Πρώτη επαφή (άκαρπη) για Βιγιαφάνιες

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 18:25
A- A A+

Τίποτα το ουσιαστικό δεν απέφερε η συνάντηση του εκπροσώπου του Λούκας Βιγιαφάνιες με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, για το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Ο ατζέντης του 26χρονου επιθετικού μέσου μετέφερε στους «πράσινους» την προσέγγιση που είχε από ομάδα του εξωτερικού (χωρίς να διαρρεύσουν ονόματα), ωστόσο, προς το παρόν η υπόθεση δεν προχώρησε από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

Ο παίκτης εκδήλωσε πρόσφατα την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο, γεγονός που έφερε στην Αθήνα τον εκπρόσωπό του. Ο τελευταίος, αφού ενημέρωσε τους διοικούντες την ΠΑΕ για τις επαφές που έχει με το σύλλογο του εξωτερικού, ζήτησε να μάθει τις προθέσεις τους σχετικά με το ποσό που θα ήθελαν για να συναινέσουν στη μεταγραφή, σε περίπτωση πάντα που η υπόθεση πάρει επίσημο χαρακτήρα.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει κι άλλη συνάντηση, καθώς «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» και τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Πάντως, για να «ανάψουν» το πράσινο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προκειμένου να φύγει ο παίκτης το ποσό που θα πρέπει να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ θα πρέπει να υπερβαίνει σίγουρα το 1 εκ. ευρώ.

Ακούστηκε ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βιγιαφάνιες έχουν εκδηλώσει η Σπάρτα Πράγας και η τουρκική Τραμπζονσπόρ, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται τίποτα και από πουθενά, ούτε φυσικά το ποσό που αξιώνουν οι «πράσινοι» για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις