Super League: Κορυφή για ΠΑΟΚ, περιμένει τον Ολυμπιακό

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 16:51
UPD:17:04
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, εν αναμονή του αποτελέσματος στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, με τον οποίο θα κλείσει η αυλαία της 18ης ημέρας στο πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος» νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα σκοράροντας τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και το τρίτο στις καθυστερήσεις, αποσπάστηκε δυο βαθμούς από την ΑΕΚ και ελπίζει σε «ερυθρόλευκο» στραβοπάτημα για να παραμείνει πρώτος.

ΟΙ γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και μόλις στο 5ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μακ έκανε το γύρισμα, ο Πέλκας προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Τσουκαλάς έδιωξε πάνω στη γραμμή και ο Μπαρτολίνι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 27ο λεπτό όμως το σκορ άνοιξε, όταν από λάθος του Τσουκαλά ο Πρίγιοβιτς έκλεψε την μπάλα και με κάθετη πάσα βρήκε τον Μακ, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Χουάντερσον.

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα ο Κονέ «σκότωσε» τον Χουάντερσον «γράφοντας» με αυτογκόλ το 2-0 και δίνοντας σαφές προβάδισμα στο αντίπαλο συγκρότημα.

Ίδιο το μοτίβο και στην επανάληψη, με τον Πέλκα να αστοχεί ελάχιστα στο 46΄ στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απείλησε στο 56΄, όταν από κακή εκτίμηση του Βαρέλα ο Ναδάλες σούταρε από το όριο της περιοχής, σημαδεύοντας την οριζόντια δοκό.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί ήδη φτάνοντας στις καθυστερήσεις, ο Πρίγιοβιτς απλώς διεύρυνε την έκταση του σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στα «χασομέρια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις