Euroleague: Κάποιος να ξυπνήσει τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 20:49
UPD:20:51
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Τη δική του περίοδο χειμερίας νάρκης βιώνει ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό, όπως δεικνύει εύγλωττα η δεύτερη κατά σειρά εκτός έδρας συντριβή των «ερυθρολεύκων» στην Ευρωλίγκα.

Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Σφαιρόπουλου είχε γίνει έρμαιο των ορέξεων της Μπασκόνια χάνοντας με 54-86 στη Βιτόρια από τους Βάσκους, αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Χίμκι να νικήσει τους αγνώριστους Πειραιώτες με παραπλήσιο σκορ (82-54).

Ο Ολυμπιακός είχε νωθρό ξεκίνημα, δεν έπαιζε άμυνα, δεν έβαζε τα σουτ, έκανε λάθη, δεν είχε πάθος και κάπως έτσι οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 49-25!

Όσοι πίστεψαν ότι στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα εμφανίζονταν μεταμορφωμένοι, διαψεύστηκαν. Το αγωνιστικό μοτίβο συνεχίστηκε απαράλλαχτο, με τη διαφορά αντί να μειώνεται να μεγαλώνει και να διαμορφώνεται στους 28 πόντους.

Ο Κάιλ Γουίλτζερ έσωσε προς το τέλος του αγώνα κάποια προσχήματα με τα τρίποντά του (3/5), σημειώνοντας 11 πόντους στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε και στα οποία πρόλαβε να γίνει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Ο Στρέλνιεκς πρόσθεσε άλλους 10 και από εκεί και ύστερα... το χάος. Σπανούλης και Μάντζαρης δεν υπήρχαν στο γήπεδο, ενώ Ρόμπερτς και Τόμπσον φαίνεται να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, που οφείλει πια να βρει τη λύση ως ο κύριος υπεύθυνος.

Το ρεκόρ του Ολυμπιακού διαμορφώθηκε πλέον 13 νίκες και 6 ήττες, ενώ ακολουθούν δύο αγώνες «φωτιά» στη διοργάνωση, με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις