ΕΠΟ: Λύθηκαν τα συμβόλαια Μπραντάο και Οικονόμου

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 20:05
UPD:20:06
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ επικύρωσε την αποδέσμευση των Βαγγέλη Οικονόμου και Μπραντάο από τους Πανιώνιο και Λεβαδειακό, αντίστοιχα.

Ο Οικονόμου έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους», από τους οποίους είχε ουσιαστικά τεθεί εκτός ομάδας τον τελευταίο μήνα, μετά την αποβολή του στον αγώνα πρωταθλήματος στην Ξάνθη.

Ο 30χρονος αμυντικός αποχωρεί από τη Νέα Σμύρνη μετά από 3,5 χρόνια, όπου κατέγραψε 90 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει αμέσως ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. 

Η περίπτωση του Μπραντάο ήταν το μεγάλο στοίχημα των Βοιωτών. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα σε ηλικία 37 ετών, χάρη στη γνωριμία του με τον Ζοζέ Ανιγκό και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια και να σκοράρει δύο φορές.

Τραυματίστηκε όμως στα τέλη Οκτωβρίου και έκτοτε δεν ξαναπάτησε χορτάρι, ενώ πρόσφατα μίλησε με πολύ απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Λεβαδειακό, γεγονός που μάλιστα προκάλεσε την αντίδραση των μέχρι πρότινος συμπαικτών του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις