Οικογενειακή τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στους Αγ. Αναργύρους

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 14:56
UPD:16:10
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, όπου τέσσερα άτομα βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του και το ανήλικο παιδί του. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Τους νεκρούς εντόπισαν γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι συγγενείς που πήγαν το μεσημέρι στην οικία της οικογένειας στην οδό Ευρυπίδου, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Γιατρός ήταν και η πεθερά τού δράστη και αυτόχειρα.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ασφάλεια Αττικής εξετάζει ως κίνητρο των δολοφονιών της μόλις τριάμισι ετών κόρης, της συζύγου και της πεθεράς διαφορές που πιθανόν είχε με τα πεθερικά του ο αστυνομικός, που ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, την Κυριακή ο 42χρονος ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είχε περάσει τέστ καταλληλότητας το 2011.

Η Αστυνομία θεωρεί πιθανό οι δολοφονίες και η αυτοκτονία του αστυνομικού να έγιναν το πρωί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή