Δήμος Αθηναίων: Στους δρόμους 25 νέα απορριμματοφόρα

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 10:31
UPD:10:35
SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Στους δρόμους της πρωτεύουσας κατεβαίνουν 25 νέα απορριμματοφόρα, ενισχύοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αθηναίων.

Με την παραλαβή των νέων απορριμματοφόρων, ο δήμος Αθηναίων απέκτησε πλέον συνολικά, εντός του 2017, περισσότερα από 40 νέα οχήματα για τις υπηρεσίες καθαριότητας.

Επίσης, με την τοποθέτηση 4.500 νέων κάδων τον τελευταίο χρόνο, αντικαθίστανται οι φθαρμένοι κάδοι και συμπληρώνεται το υφιστάμενο δίκτυο όπου παρατηρούνται ελλείψεις.

Οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στη βελτίωση της εικόνας της πόλης, παρουσιάζονται στη νέα πλατφόρμα ενημέρωσης και ανοιχτής επικοινωνίας με τους δημότες, athinakathari.cityofathens.gr, με κεντρικό μήνυμα «Φτιάχνουμε μια Αθήνα καθαρή».

«Η καθαριότητα στην Αθήνα είναι μια δύσκολη και καθημερινή μάχη, που έχει τις νίκες και τις ήττες της, πρέπει όμως οι μικρές και μεγαλύτερες νίκες να γίνονται, όσο περνά ο καιρός, όλο και πιο πολλές», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προσθέτοντας: «Καταφέραμε να αυξήσουμε τους κάδους και τα οχήματα καθαριότητας σε ποσοστό μεγαλύτερο από 40%, να εκσυγχρονίσουμε υποδομές και να ενισχύσουμε δραστικά την καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας στον δήμο Αθηναίων. Ακόμη, με τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, επιδιώκουμε να αναδείξουμε το συλλογικό όραμα για μία πόλη καθαρή, ώστε να κάνουμε τους πολίτες ενεργά αρωγούς στη συνολική προσπάθεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή