Βέλγιο: Επέστρεψε μετά από περίπου 10 μήνες ο Καρέλης

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 12:15
UPD:12:23
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Νίκου Καρέλη στην ενδεκάδα της Γκενκ ξεκίνησε.

Σχεδόν 10 μήνες πέρασαν από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα επιθετικού στο γόνατο και χθες (16/10) ο 25χρονος άσος έπαιξε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας της Γκενκ με την Λόκερεν.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε δεν έκρυψε ότι ένοιωσε πάρα πολύ περίεργα: «Έμοιαζα με 16χρονο που του επέτρεψαν να παίξει με τους μεγάλους για πρώτη φορά. Είχα πολύ άγχος γιατί το περίμενα καιρό.

Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου, αντίθετα είμαι λίγο νευριασμένος γιατί έκανα πολλά λάθη και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να ανακτήσω την καλή επαφή μου με την μπάλα.

Το θετικό για μένα είναι πως δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Το γόνατό μου είναι καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης δεν έχω κανέναν φόβο, έπαιξα χωρίς να σκέφτομαι τον τραυματισμό μου», τόνισε ο Καρέλης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για ένα ημίχρονο. 

Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2016 στη διάρκεια του αγώνα με την Γάνδη κι από τότε πέρασαν 9 μήνες και 21 μέρες για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Πριν μείνει τόσο μεγάλο διάστημα εκτός δράσης ήταν βασικότατο στέλεχος της ενδεκάδας της Γκενκ, έχοντας σκοράρει 18 φορές σε 32 συμμετοχές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις