Αλλαγή προπονητών σε Αλαβές, Βόλφσμπουργκ, Άντερλεχτ

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 12:46
UPD:13:49
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Τα άσχημα αποτελέσματα τριών ευρωπαϊκών ομάδων ανάγκασε τις διοικήσεις τους να προβούν σε αναζήτηση νέων προπονητών για τη συνέχεια.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λουίς Θουμπέλντια αντικατέστησε τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο στον πάγκο της Αλαβές, ωστόσο, το πέρασμά του αποδείχθηκε πολύ μικρό από την ισπανική ομάδα.

Το 0/4 των Βάσκων στο ξεκίνημα της La Liga ανάγκασε τη διοίκηση να απολύσει τον 36χρονο Αργεντινό τεχνικό, ενώ «προ των πυλών» του συλλόγου βρίσκεται ο Χάβι Γκράθια.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Βόλφσμπουργκ στην Bundesliga και πιο συγκεκριμένα η ήττα από την Στουτγάρδη (0-1) έφερε το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στους «λύκους» και στον Αντρίες Γιόνκερ.

Ο Ολλανδός βρισκόταν στον πάγκο της Βόλφσμπουργκ από τον Φεβρουάριο του 2017 και σε 19 ματς σημείωσε 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Στο «ταμείο ανεργίας» βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας και ο Ρενέ Βάιλερ, καθώς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Άντερλεχτ. Η βελγική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κορτράικ (2-2), ματς που έμελλε να είναι και το τελευταίο του Βάιλερ στον πάγκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις