Καλός ο Παναθηναϊκός, 2-1 την Κορτράικ

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 20:57
UPD:21:01
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον προηγούμενο φιλικό αγώνα του απέναντι στην Ολεξάντρια.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη απόψε ήταν παραγωγική και νίκησε με 2-1 τη βελγική Κορτράικ στην οποία προπονητής είναι ο Γιάννης Αναστασίου, σε νέα φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα σε ολλανδικό έδαφος.

Το καλύτερο διάστημα του «τριφυλλιού» ήταν το πρώτο ημίχρονο, όταν η ομάδα είχε συνοχή, ρυθμό και κατόρθωσε να κάνει το παιχνίδι της.

Οι «πράσινοι» κυκλοφόρησαν γρήγορα και σωστά την μπάλα, αναπτύχθηκαν αρκετά από τις πτέρυγες και σημείωσαν δύο γκολ, εμφανίζοντας ωστόσο και κάποια κενά στην άμυνα στο ίδιο διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 28ο λεπτό, όταν σε μια πολύ καλή αντεπίθεσή του ο Λουντ σέντραρε από αριστερά και ο Άλτμαν με ωραία κεφαλιά σημείωσε το πρώτο γκολ του με την πράσινη φανέλα.

Οι Βέλγοι ισοφάρισαν στο 32΄ με κεφαλιά του Σεβαλιέ, τον οποίο έχασαν οι αμυντικοί, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 42΄ από το πέναλτι που καταλογίστηκε στην ανατροπή του Κουλιμπαλί από τον Βερμπόμ κι εκτέλεσε ο Μολίνς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις