Οι ευχές και η «υπόκλιση» του Μέσι στον Τότι για τα 40ά γενέθλιά του

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 14:03
UPD:14:04
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ευχές στον σπουδαίο αρχηγό της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος έκλεισε την Τρίτη τα 40 του χρόνια, έστειλε μέσω βίντεο ο αστέρας της Μπαρτσελόνα και την Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport, ο πέντε φορές κάτοχος της χρυσής μπάλας Μέσι «υποκλίθηκε» στον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του φόρεσε μόνο τη φανέλα της αγαπημένης του Ρόμα, στην ομάδα νέων της οποίας εντάχθηκε το 1989, σε ηλικία 13 ετών.

Αφού ευχήθηκε στον Τότι να απολαύσει την ημέρα των γενεθλίων του, ο Μέσι αποκάλυψε ότι πάντα θαύμαζε τη «σημαία» της Ρόμα, ειδικά από τη μέρα που συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τον Ιταλό σούπερ σταρ.

«Γεια σου Φραντσέσκο. Θέλω να σου ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια. Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη μέρα. Πάντα σε θαύμαζα και ακόμα περισσότερο από τη μέρα που σε συνάντησα από κοντά», ευχήθηκε μεταξύ άλλων ο Μέσι, στέλνοντας μια… μεγάλη αγκαλιά στον Τότι.

Από το 1992, όταν και προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της Ρόμα, ο Τότι μετρά περισσότερες από 750 συμμετοχές και έχει σκοράρει πάνω από 300 φορές, σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε.

Παρά τα 40 του χρόνια, ο «καπιτάνο» έχει ήδη σκοράρει δύο φορές στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή