Όταν οι ρόδες χορεύουν funk & soul

Το μοναδικό Beetle Cabriolet Dune περιοδεύει μετά μουσικής
Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 08:05
A- A A+

Ένα θρυλικό «σκαθάρι», η μοναδική crossover cabriolet έκδοση ενός από τα πιο ιστορικά brand της παγκόσμιας αυτοκίνησης, του Beetle Dune, γίνεται «μέλος» ενός γκρουπ και διανύει μια μεγάλη διαδρομή, με τίτλο «Your rhythm your Beetle» ή «Όταν οι ρόδες χορεύουν funk & soul», κάνοντας ζωντανές μουσικές εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τη θαυμάσει από κοντά.

Σε αυτήν την εν εξελίξει πορεία, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκίδα και την Καβάλα, και συνεχίζεται στην Αθήνα, στις 10 Ιουλίου, στη Moraitis beach, και στις 14 Ιουλίου, στο Holy Spirit, και, κατόπιν, στα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, το Ναύπλιο, τον Πύργο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και τις Σέρρες, για να κλείσει με 3 τελευταίες μεγάλες δράσεις στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο, θα εμφανιστεί επιλεκτικά και το επετειακό μοντέλο Beetle Cabriolet by Karmann, που «έτρεξε» όλη την «Ενέργεια» το 2015.

Οι μπάντες, που συνοδεύουν σε αυτήν την περιοδεία το νέο Beetle Dune, το crossover cabrio που θυμίζει τα θρυλικά «Beach Buggies», είναι: για τα βόρεια, η Mary Doutsi and the swingers και, για τα νότια, η Eva Sakellari & the SoulVibes. 

Μέσα από την επικοινωνία της «Ενέργειας» σε ραδιόφωνο και social media, το κοινό έχει τη δυνατότητα να μάθει για το θρυλικό «σκαθάρι». Παράλληλα, θα ανέβουν βίντεο με συνεντεύξεις από ανθρώπους καταξιωμένους επαγγελματικά ή γνωστούς από το χόμπι τους, που έχουν συγκινήσει το κοινό. Πρόσωπα από τον χώρο των τεχνών, των σπορ, του styling, θα μιλήσουν για τη σχέση τους με αυτό το ιστορικό αυτοκίνητο.

Παγκόσμιο σύμβολο της αυτοκίνησης

Το Beetle αποτελεί το πιο επιτυχημένο αυτοκίνητο στον κόσμο, με περισσότερες από 21,5 εκατομμύρια πωλήσεις σε μια μόλις γενιά. Με σήμα κατατεθέν το σχήμα του που αποτυπώθηκε στο μυαλό του κόσμου, αγαπήθηκε πολύ σε όλη την υφήλιο. Όταν ζητούσες από ένα παιδί να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο, σου ζωγράφιζε το σχήμα του Beetle. Το σχήμα του ανήκει ανάμεσα στα 4 πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα παγκοσμίως (ανεξαρτήτως είδους). Μια αμέτρητη λίστα με παρωνύμια από κάθε χώρα επιβεβαιώνουν ότι το Beetle αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο. Είναι το μόνο προϊόν, που έγινε παγκοσμίως γνωστό πριν την εποχή του internet. Το 1969, η μεγαλύτερη συνάντηση «σκαθαριών» έγινε η πιο διάσημη συναυλία στον κόσμο: το Woodstock.

Πληροφορίες

Moraitis beach: Λεωφ. Ποσειδώνος 210 - Σχινιάς, τηλ.: 2294 055965. Holy Spirit: Λαοδίκης 41 - Γλυφάδα, τηλ.: 210 8982650.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς