Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το όχημα της οικογένειας του Π. Μαυρίκου

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 21:33
UPD:23:32
Eurokinissi/EUROKINISSI

Το καμμένο αυτοκίνητο.

A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι αστυνομικοί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ το Porsche Cayenne το οποίο νωρίτερα τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του.

Οι αρχές εξετάζουν αν είχε τοποθετηθεί οποιοδήποτε μηχανισμός στο όχημα που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανάφλεξη και έκρηξη.

Ταυτόχρονα εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες που δείχνουν την πορεία του οχήματος και έχουν καταγράψει τη στιγμή που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛΑΣ, τον οποίο επικαλείται το ΑΜΠΕ, από τη μέχρι στιγμής έρευνα στο αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, (όπως υπολείμματα κάποιου μηχανισμού), που να οδηγεί στο συμπέρασμα δολιοφθοράς. Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Την Παρασκευή αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα DNA για την ταυτότητα του θύματος.

Η σύζυγος φέρεται να αναγνώρισε τα τιμαλφή του Π. Μαυρίκου

Η σύζυγος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου κλήθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισε τα τιμαλφή που φορούσε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άντρες της ΕΛΑΣ αναζήτησαν από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τον ιδιοκτήτη του οχήματος που είναι η σύζυγος του Π. Μαυρίκου. Σε επικοινωνία μαζί της, τους είπε οτι το όχημα το οδηγούσε τις τελευταίες ημέρες ο σύζυγός της.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, τον οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή