Τραγικό τέλος για τη σολίστ Elizabeth Schäffer

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 19:45
UPD:29/03/2016 15:39

Η Elizabeth Schäffer αγνοούνταν για οκτώ ημέρες.

A- A A+

Τέλος με τραγικό τρόπο έλαβε το θρίλερ εξαφάνισης της σολίστ της Καμεράτας, Elizabeth Schäffer, καθώς βρέθηκε νεκρή στο δάσος της Καισαριανής στους πρόποδες του Υμηττού.

Η Γερμανίδα υπήκοος, παντρεμένη με τον πιανίστα Σπύρο Κουτσουβέλη, που αγνοούνταν για οκτώ ημέρες, βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου σε δασώδη έκταση στον Υμηττό. Από τα πρώτα στοιχεία οι Αρχές κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Αναμένεται και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή από τη νεκροτομή.

Η 51χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Ιλίσια για να παραβρεθεί στην καθιερωμένη της πρόβα στο Μέγαρο Μουσικής. Φέρεται να διαπληκτίστηκε στην πρόβα με συνάδελφό της,  να επέστρεψε σπίτι της και στη συνέχεια να έφυγε ξανά χωρίς να πάρει μαζί της χρήματα ή προσωπικά έγγραφα, παρά μόνο με τα κλειδιά της και το κινητό της τηλέφωνο που ήταν συνεχώς απενεργοποιημένο.

Δήλωση υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω την ιδιαίτερη λύπη μου για την απώλεια της σολίστ Elizabeth Schäffer, η οποία κοσμούσε με την πολύχρονη καλλιτεχνική παρουσία της, την Καμεράτα. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους της».

Προτεινόμενα για εσάς