Πόλο: Με Ουίπεστ ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 16:14
UPD:22:38
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Αλλαγή αντιπάλου προέκυψε στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που το διήμερο 22 - 23 Απριλίου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Ισπανία.

Αρχικά η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έμαθε ότι θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Σαμπαντέλ, όμως σήμερα ο πειραϊκός σύλλογος πληροφορήθηκε ότι αντίπαλός του θα είναι τελικώς η ουγγρική Ουίπεστ!

Έτσι, ο άλλος αγώνας θα είναι ανάμεσα στην οικοδέσποινα ομάδα και τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι, με τις νικήτριες των δύο αναμετρήσεων να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό.

Η μοναδική λογική εξήγηση γι΄ αυτή την αιφνιδιαστική αλλαγή έχει να κάνει, πιθανότατα, με εμπορικούς λόγους, αφού η διοργανώτρια κινδύνευε να αποκλειστεί στον ημιτελικό από τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, με ό,τι αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται για τον τελικό. 

Αλλαγή αντιπάλου είχαμε όμως και στο Len Trophy Γυναικών, καθώς η ομάδα της Βουλιαγμένης δεν θα αντιμετωπίσει την (επίσης οικοδέσποινα ισπανική) Ματαρό αλλά την ουγγρική Σέντες, στις 15 Απριλίου στο φάιναλ 4.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις